微信扫码登录

QQ登录

只需一步,快速开始

【每周一歌】How Deep Is Your Love(2010.12.18)

文:naonaonaonao
Bee Gees的团名取自Barry Gibb的起首字母,由三个骨肉相连的亲兄弟于英国曼彻斯特组成。9岁时Barry Gibb已经开始唱歌他独特的颤音是他的绝活,而帮他伴奏的是两个6岁的双胞胎兄弟略显沉默的Robin与开朗活泼的Maurice。虽然是双胞胎,但两人性格各异,只是对音乐的领悟和表达能力又是那样的相通。兄弟间的天然默契和那与众不同柔和而又锐利的嗓音成为日后Bee Gees乐团的著名标签。
I know when you raise in the morning sun 
我知道你早上什么时候起床 
I feel you touch my hand in the pouring rain 
倾盆大雨里,我感受你的爱抚 
And the moment which you wander far from me 
而在你从我身边迷途走失的时刻 
I wanna feel you in my arms again 
我想再次在怀抱中感受到你 
And you come to me on a summer breeze 
你走向我, 恰似夏日凉风 
Keep me warm in your love and then softly leave 
用爱温暖我, 而后悄悄离去 
And its me you need to show 
正是我, 需要你来表达出: 
Chorus: How deep is your love 
你的爱有多深 
I really need to learn 
我的确需要明白 
cause were living in a world of fools 
因为我们生活在一个愚人世界里 
Breaking us down 
我们不再坚持 
When they all should let us be 
当所有人都该让我们随心所欲的时候 
We belong to you and me 
我们这个字只属于我和你 
I believe in you 我坚信你 
You knock the door to my bury soul 
你知道通往我灵魂深处的大门 
Youre the light in my deepest darkest star 
你是我人生黑暗时刻的光明 
Youre my saviour when I fall 
你是我沉沦时刻的救世主 
And you may not think 
或许你不觉得 
I care for you 
我很紧张你   
When you know down inside   
其实从内心深处你该知道   
That I really do   
我是认真的   
And its me you need to show   
正是我, 需要你来表达出

重听一遍